foto

Bass

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Der brave Mann denkt an sich selbst zuletzt

Hudební videoklipy

2008 Chaozz: 1,2,3 (hudební videoklip)
1997 Chaozz feat. No Gravity: Sorry (hudební videoklip)
Chaozz: Chaozz věci (hudební videoklip)
1996 Chaozz: Planeta opic (hudební videoklip)
Chaozz: Policijééé (hudební videoklip)
Chaozz: Televize (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
2013 Události v kultuře (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)
1998 Rychlý prachy (TV pořad)
1997 Rande (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2015 Chaozz: Jenom tak chodim (hudební videoklip) - a.z.
2008 Chaozz: 1,2,3 (hudební videoklip) - a.z.
2001 Chaozz: Svišti na golfovym hřišti (hudební videoklip)
1999 Chaozz: Reprezentujem (hudební videoklip)
Chaozz: Vodopády (hudební videoklip)
1997 Chaozz feat. No Gravity: Sorry (hudební videoklip)
Chaozz: Brána (hudební videoklip)
Chaozz: Chaozz věci (hudební videoklip)
Chaozz: Hej lidi (hudební videoklip)
Chaozz: Z prdele klika (hudební videoklip)
1996 Chaozz: Nejhorší den v mym životě (hudební videoklip)
Chaozz: Planeta opic (hudební videoklip)
Chaozz: Policijééé (hudební videoklip)
Chaozz: Televize (hudební videoklip)