foto

Vojtěch Steklač

  • nar. 21.10.1945 (74 let)
    Příbram, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Kačenka a strašidla
1988 Moudrá sova (TV film)
1987 Morytát o velké poštovní loupeži (TV film)
1986 Ahoj sídliště (TV film)
1983 Společnost s ručením omezeným (TV film)
1982 Anténa (TV film)
Viktorka (TV film)
1975 Hodinky šly pěšinkami (TV film)

TV seriály

1995 Nováci (TV seriál)
Hlava rodiny (S01E05)
Dědictví (S01E04)
1993 Strašidla a spol. (TV seriál)
Ať žije Theo (E06)
Past (E05)
Chrousti na šalvěji (E04)
další epizody (6)
1973 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Tygr (E03)
Rajská jablíčka (E02)
Haraburďárna (E01)
1972 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Detektivové (E04)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1986 Ahoj sídliště (TV film) - kniha

TV seriály

1972 Boříkovy lapálie (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky