foto

Rjúta Sató

  • nar. 27.2.1980 (39 let)
    Meguro, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Final Fantasy XIV: Hikari no otósan
Kjó mo ijagarase bentó
Ukiyo no Gakka (TV film)
2018 Higašino Keigo: Tegami (TV film)
Itosato
Wačigaija Itosato: Kjóonnatači no bakumacu
2017 Hagane no renkindžucuši
Hirunaka no rjúsei
2014 Akumu-chan The Movie
Tokijský klan
2013 Kitakicune monogatari
2012 Brave Hearts: Umizaru
Cunagu
Mó júkai nante šinai (TV film)
Šógunův astronom
2011 Hikaru hekiga (TV film)
Manzai gyangu
Necchû jidai (TV film)
Propose Kyodai (TV film)
Rokku: Wanko no shima
2010 Oniichan no hanabi
Za rasuto messeji: Umizaru
2009 Rookies: Socugjó
2008 Gachi bôi
Rookies SP (TV film)
2007 Cukigami
Mama ga Ryori wo Tsukuru Wake
2006 7-gacu 24-ka dóri no Christmas
Damejin
Kisarazu Cat's Eye: World Series
Limit of Love: Umizaru
Mamija kjódai
Tokyo Tower (TV film)
2005 Būsu
Fuyu no Undokai
Inu no eiga
Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
Madamada abunai deka
Rikon bengoši special (TV film)
2003 Jump
Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
Revolver - Aoi haru
Rokkázu
Sajonara, Kuro

TV seriály

2019 Atama Ni Kitemo Aho Towa Tatakauna (TV seriál)
Mistress (TV seriál)
Scarlet (TV seriál)
2018 Otôto no otto (TV seriál)
2017 Uči no otto wa šigoto ga dekinai (TV seriál)
2016 Boku no jabai cuma (TV seriál)
Hi no Ko (TV seriál)
IQ246: Karei naru džikenbo (TV seriál)
Kopifeisu Kesareta Watashi (TV seriál)
Naomi to Kanako (TV seriál)
Čúšingura no koi: jondžúhačininme no čúšin (TV seriál)
2015 Heat (TV seriál)
Ren'ai džidai (TV seriál)
2014 Fujó no hito (TV seriál)
Hitodžiči no ródókai (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Šicuren Chocolatier (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
2012 Cleopatra na onna tachi (TV seriál)
Mósó sósa (TV seriál)
2011 Jin 2 (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
2010 Massugu na Otoko (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Konkatsu! (TV seriál)
2008 Rookies (TV seriál)
2007 Bambino! (TV seriál)
Fúrin Kazan (TV seriál)
Tsubasa no Oreta Tenshitachi 2007 (TV seriál)
Utahime (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Gyarusâ (TV seriál)
Rondo (TV seriál)
Satomi Hakkenden (TV seriál)
Tokyo Friends (TV seriál)
Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
2005 Umizaru (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Ichiban Taisetsu na Hito wa Dare Desu ka (TV seriál)
Puraido (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
Kimi wa petto (TV seriál)
Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
2002 Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
2000 Ikebukuro Uesuto géto páku (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky