foto

Kari Tapio

  • nar. 22.11.1945
    Suonenjoki, Finsko
  • zem. 7.12.2010 (65 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jussi Vares: Město vrahů
2011 Ilkka Vainio 50 v (koncert)
Kari Tapion muistokonsertti (koncert) - a.z.
2010 Estradilla: Kari Tapio - kaksi maailmaa (koncert)
2004 MTV3 Live: Kiitoksen paikka-konsertti (koncert)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál) - a.z.
2012 Tie Roomaan (TV seriál)
2009 Kari Tapio - myrskyjen jälkeen (TV film)
2007 Yhden tähden hotelli
1998 Kari Tapio - tunteiden tulkki (TV film)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Iskelmä Finlandia (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
Ylen hyvä: Koulutus voittaa! (TV pořad)
2003 Isät, pahat ja pojat (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
1998 Linnunradan pianobaari (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Huvin vuoksi (TV pořad)
Kesäillan valssi (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1994 Tanssit stadissa (TV pořad)
1992 Syksyn sävel 1992 (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)
1990 Syksyn sävel 1990 (TV pořad)
1988 Eurovision laulukilpailu 1988 - Suomen karsinta (TV pořad)
1985 Perjantaipörssi (TV pořad)
1976 Vinkistä vaari (TV pořad)
1970 Lauantaitanssit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky