foto

Ye-jin Lim

  • nar. 25.1.1960 (61 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eojjeoda kyeolhun
2017 Bijeonggyoojig teuksooyowon
2009 Bimilae
2008 Murim yeodaesaeng
2007 Yonguijudo miseu sin
2006 Dasepo sonyeo
2004 Nae yeojachingureul sogae habnida
1974 Pagye

TV seriály

2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
리틀맘 스캔들 (TV seriál)
2017 Choigoeui hanbang (TV seriál)
Geunyeoneun geojitmaleul neomoo saranghae (TV seriál)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
2014 Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Miseukoria (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Bulhuui myeongjag (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2011 Doogeun doogeun dalkom (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
2010 Wooteoyo eomma (TV seriál)
Yeojadeul molla (TV seriál)
2009 Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
Salmatnabnida (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Liteulmam seukaendeul (TV seriál)
2007 Kyeowulsae (TV seriál)
Nyuhateu (TV seriál)
2006 Goong (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Neon eoneu byeoleseo wassni? (TV seriál)
2005 Sarang gongkam (TV seriál)
2004 Aillaendeu (TV seriál)
Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
Poolhawooseu (TV seriál)
2001 Areumdawoon naldeul (TV seriál)
Hwaryeohan shijeol (TV seriál)
Pureun angae (TV seriál)
1998 Bogo tto bogo (TV seriál)
Jjaksarang (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)
Saranggwa gyeolhon (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)
1986 Cheotsarang (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 옥탑방의 문제아들 (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky