foto

Marja-Leena Kouki

  • nar. 28.4.1945 (74 let)
    Pori, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fingerpori
2012 Cesta na sever
2010 Princezna
2008 Thomas (TV film)
2006 Riisuttu mies
2004 Karaoke (TV film)
2003 Seurojentalon tango (TV film)
2002 Kuutamolla
2001 Ilon juhla (TV film)
2000 Autobus sebevrahů
1999 Sestřička
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1993 Frank Viides (TV film)
1992 Brunnen
1988 Kukunor
Tjurens år (TV film)
1987 Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri
1986 Kuutamoprinssi (TV film)
1985 Suuri illusioni
1984 Palava enkeli
Taikapeli
Uppotukki (TV film)
1983 Apinan vuosi
1982 Kolme sisarta (TV film)
1981 Muistoja Elmosta (TV film)
Pedon merkki
Pirunpolska (TV film)
Sunnuntaiaamu
1979 HIFK-TPS (TV film)
Ne vahvimmat miehet ei ehjiksi jää (TV film)
Pietarin miilu (TV film)
1978 Perintö (TV film)
1977 Ottakaa varas kiinni!
Suomalaisen politiikan museo (TV film)
1976 Teatterituokio: Oi säästöpankin virkailija, oi rakastettuni (TV film)
1975 Piispa Henrik ja Lalli
1971 Aatamin puvussa... ...ja vähän Eevankin
1968 Kuuma kissa?
1966 Näyttelijäkuningatar (TV film)
1965 Eva Maria (TV film)

TV seriály

2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2012 Tehdas (TV seriál)
I underläge (S01E02)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kasvottomat (S03E04)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Musta sukka (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Ottaako sydämestä? (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1992 Huomenna on paremmin (TV seriál)
1988 Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Sankarit (E04)
Pitkä farmari (E03)
1978 Vonkalat (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)

Dokumentární

2003 Onko Che mun isä? (TV film) - a.z.
1989 Funkiksen liekki - vyp.
1982 Ramses ja unet
1979 Kainuu 39
Veli, sisko (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky