foto

In-seon Jeong

  • nar. 25.4.1991 (27 let)
    Kojang, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gyeongju
2013 Hangongjoo
Mooseowon iyagi 2
2009 Kape neuwareu
2004 Annyang! yooepeuo
2003 Pečeť vraha
2001 Mongjungin

TV seriály

2018 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Nae duie teriuseu (TV seriál)
2017 Maenmomui sobanggwan (TV seriál)
Sseokeul (TV seriál)
2016 Manyeobogam (TV seriál)
2014 Doen sonyeo (TV seriál)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
2004 Yeongwoongsidae (TV seriál)
2002 Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
Wigiui namja (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)

Dokumentární

Cheondangui bamgwa angae

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace