foto

Kari Sohlberg

  • nar. 13.12.1940 (78 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Enon opetukset (TV film)
Odpadkový princ
2009 Ralliraita 1
2007 Sydämeen kätketty
2006 Suden arvoitus
2005 Tarpeettomia ihmisiä (TV film)
2004 Impérium jazzu
Střihač psích drápů
2003 Tahaton tuhlaajapoika (TV film)
2002 Duetto amoroso (TV film)
Haaveiden kehä
Puhalluskukkapoika ja taivaankorjaaja
Rumble
2001 Cyclomania
Emmauksen tiellä
2000 Badding
Elokuvantekijät
Las nueve vidas
Pieni pyhiinvaellus
Viimeinen kesäpäivä
1999 Force majeure (studentský film)
Sokkotanssi
1998 Kuningasjätkä
Pala valkoista marmoria (TV film)
Tommy a přítel z divočiny
1996 Miten enkelit lentää? (studentský film)
Paulie
Tie naisen sydämeen
Yöjuna
1995 Kivenpyörittäjän kylä
1993 Onnen maa
Romanovin kivet
Routasydän
1992 Pilkkuja ja pikkuhousuja
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
Rölli - hirmuisia kertomuksia
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1989 Zimní válka
1988 Den matek 2
Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Pohjanmaa
1987 Jäähyväiset presidentille
1985 Da Capo
Suuri illusioni
1984 Angelas krig
1983 250 grammaa - radioaktiivinen testamentti
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Elsa
Ylioppilas ja piru
1981 Syöksykierre
1980 Neklidný plamen
1976 Lottovoittaja UKK Turhapuro
1975 Professori Uuno D.G. Turhapuro
Rakastunut rampa
1974 Karvat
Viu-hah hah-taja
1973 Baksmälla
Herra Huu - jestapa jepulis penikat sipuliks
Uuno Turhapuro
Země je hříšná píseň
1972 Hellyys
Lampaansyöjät
Ubohá Marie
1971 Hirttämättömät
Kahdeksas veljes
Saatanan radikaalit
1970 Jussi Pussi
Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 69 - Sixtynine
Leikkikalugangsteri
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
Pohjan tähteet
1968 Noin 7 veljestä
Punahilkka
1967 Pähkähullu Suomi
1966 Millipilleri

TV seriály

2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)

Dokumentární

1997 Ikuinen viesti
1995 Jäänkävijät
1991 Temppeli
1990 Yksinteoin
1988 Latvoilta jokisuulle
1983 Hyvä elämä
1982 Hukkareissu
1978 Rakentajat
1971 Sarja kuvia
1970 Aikahahmoja (TV film)
1965 Muistojen Tallinna (TV film)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

1971 Sarja kuvia

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace