foto

Byeong-hoon Lee

  • nar. 14.10.1944 (76 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2005 Seodong-yo (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2001 Sangdo (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1998 대왕의 길 (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1989 Pa Mun (TV seriál)
1988 Hanjungnok (TV seriál)
Inhyeon wanghu (TV seriál)
1986 Hoechunmun (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)
Poong ran (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)
Ppurigipeun namu (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Je4 gonghwaguk (TV seriál)
1993 Iljimae (TV seriál)