foto

Hong-pyo Kim

  • nar. 1.6.1974 (46 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Again
Anaeleul jukyeossda
Long libeu deo king : mokpo yeongwoong
2007 Eokkaeneomeoui yeonin
2003 Bomnalui gomeul johahaseyo?

TV seriály

2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2009 Cheongcheun yeochan (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
Naui pituseongi yeonin (TV seriál)
2006 Geimui yeowang (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
분이 (TV seriál)
2002 Daebak kkijak (TV seriál)
1998 Seungbusa (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky