foto

Clive Exton

  • nar. 11.4.1930
    Islington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.8.2007 (77 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Rudá Sonja
1980 Probuzení
1977 Stigma (TV film)
1975 Boundary, The (TV film)
1973 Dům v Nightmare Parku
1972 Friß, Pappi, friß! (TV film)
Osudová hlídka
Running Scared
1971 Rillington Place č.10
1970 Entertaining Mr. Sloane
1968 Lásky Isadory Duncanové
1967 Nog minns vi dig (TV film) - divadelní hra
1966 Human Voice, The (TV film)
Ohne festen Wohnsitz (TV film) - divadelní hra
Unruhiger Tag, Ein (TV film) - divadelní hra
1965 Tři tváře
1964 Night Must Fall
1963 Mít kam jít

TV seriály

2014 Crimes et botanique (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Mezopotámii (S08E02)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vánoce Hercula Poirota (S06E01)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství italského šlechtice (S05E05)
Dobrodružství egyptské hrobky (S05E01)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Nástrahy zubařského křesla (S04E03)
Vraždy podle abecedy (S04E01)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada na zámku Styles (S03E01)
Záhada Západní hvězdy (S02E09)
Únos ministerského předsedy (S02E08)
další epizody (7)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Sen (S01E10)
Podivná loupež (S01E08)
Dobrodružství na moři (S01E07)
další epizody (6)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
The Crezz (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Playdate (TV seriál)
1960 Kipps (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace