foto

Don Barnhart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)

TV seriály

1997 Křik studentů (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1989 Saved by the Bell (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
Místo pro Joeyho (S01E10)
1984 Down to Earth (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky