Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

GlamourCat

všechny recenze uživatele

Není to žádná velká intelektuální zábava a občas bývá dobře patetický, ale je to jeden z mála sitcomů, který není založený na tom, že je někdo děvkař/alkoholik a že se lidé navzájem nesnáší (Dva a půl chlapa, Máma, Dvě socky...), co je - tedy alespoň pro moji infantilní duši - obrovská úleva. Prostě je to o domě plném dětí, po americku a docela mile. Ale když je někdo táta, který má strašně rád svoje dcery, tak to musí být pedofil, který je obtěžuje, to je jasné. Proto budou seriály o skutečných a neskrytých úchylech vždycky lepší a oblíbenější. ()

Radek_War_09 odpad!

všechny recenze uživatele

Recept na kvalitní rodinný sitcom. Na plotnu dáme velký hrnec.Do hrnce přidáme tři zastydlé puberťáky a promícháme. Pak přidáme tři začínající puberťačky a necháme vařit. Podáváme v třicetiminutových dílech. Pokud se nám dílo jako v tomhle případě nepovedlo za stálého míchání to celé nalijeme do hajzlu. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

V USA asi nejpopulárnější z podobných rodinných seriálů, u nás zůstal ve stínu Kroku za krokem, asi právem, postavy nemají takové charisma a chybí tomu i to prostředí ideální pro konfliktní situace, které vzniklo spojením dvou zcela odlišných rodin v Kroku za krokem. Je to tedy spíš takový Step by Step lite, ale i tady se najdou vtipné epizody. Jen jsem nikdy nechápal, co se Američanům tak líbí na Olsenkách, na druhou stranu je fakt, že tady ještě (na rozdíl od současnosti) nevypadaly jako zrůdy. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Když jsem někde slyšel, že toto je "kolébka" mého milovaného Kroku za krokem (kde se na Full House často naráží), byl jsem velice zvědav, co mi Plný dům nabídne. Musím říct, že v přímé konfrontaci by Krok za krokem tento seriál tak nekompromisně převálcoval, že by po Plném domu nezbyly ani základy. Ale abych nepřeháněl, koukat se na to dá, když od toho nic nečekáte. Prostě pustit tv a vypnout mozek. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nuda, nezáživný humor, i když pár hlášek se povedlo, to musím uznat. Děvčátka Olsenovic mi nikdy nepřišla roztomilá, ani když nemluvily, ani ty naučené fráze, které lidi tolik žrali. Joey to byl správný týpek, co se týče mužské části, tak nějak byli svým způsobem vtipní, děvčata už moc ne, i když D.J začala docela perlit, když dospívala. Na konci každé epizody je vždycky nějaké poučení od věčně moralizujícího Dannyho, který jakožto otec není moc přísný. Bohužel ta rodinná idylka je až moc úměle vytvořená. Step by step je ve srovnání s tímto mnohem lepší. Koukat se na to ale dalo, Candace Cameron tu hezky dospěla a myslím, že to je sitcom, který neurazí. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (30)

  • John Stamos změnil jméno své postavy z Adama na Jesseho, protože jeho filmový oblíbenec Elvis se narodil s dvojčetem, které zemřelo brzy po narození. Jmenovalo se Jesse. (veronikajel)
  • Seriál v 90. letech vysílala v tuzemsku Česká Televize, avšak s jiným dabingem, než jej později vysílala TV Smíchov. Skupina Nova v roce 2013 pro seriál Plný Dům nechala vyrobit nové české znění, v němž si svůj charakter Jessieho Katsopolise (John Stamos) nadaboval podruhé pouze Martin Sobotka. (Espejox)

Reklama

Reklama