Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Na tenhle sitcom si vzpomínám už z dětství. Byla to pro mne vždy taková kombinace Tři muži a nemluvně a Krok za krokem. Bohužel tu bylo až příliš mužů a až příliš malých holčiček. Postupně se vytratil vtip a malé holčičky mne dováděly k šílenství. Možná jen špatně namíchaná kombinace herců. 45% ()

waits 

všechny recenze uživatele

Sitcom, který v podstatě nebyl vůbec vtipný, vlastně je to přesně ten druh sitcomu z 80.let, který parodují Simpsonovi v díle 11 serie 22. V každém dílu navíc na mládež vyskočilo nějaké to ponaučení. Pochybuji, že to ještě někdo někdy nasadí do vysílání. Viděno tenkrát asi 15 dílů, měl jsem holt spustu času. ()

Reklama

haffen 

všechny recenze uživatele

Takto by vyzeral Krok za krokom, keby ho tvorcovia pošahali na plnej čiare. Videl som pár dielov a dodnes neviem čo ma udržalo ich dopozerať. Každopádne zlý, príšerne na morálku tlačiaci a tým aj hodne vtieravý seriál. Zlé herecké obsadenie, príliš veľké vekové rozdiely a sestry Olsenové tomu už len dávajú čerešničku na torte. 1* ()

KryplXxX odpad!

všechny recenze uživatele

Jen když vidím hlavní představitele a ty spratky s odporným rozežraným výrazem v ksichtě tak se mi chce zvracet. Je to jako klub tří teplých homoklád, kteří jsou zároveň pedofilové. Nechutný shitcom. Ten kdo dělal kásting by potřeboval projet komínek pěkně drsnou násadou od lopaty. A ty děcka, bože to jsou hnusné držky. Vsadím se, že až dospěly, tak spáchali sebevraždu, když se jednoho dne probudili střízlivé a podívali se do zrcadla. ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

"trpím časovou dyslexií, chtěl jsem vám to říct dřív, ale nevím kdy to dřív je..". co se týče podobných wtf dialogů, tak to bylo hodně v pohodě. jinak je to teda neskutečná pitomost, ale já jsem vlastně taky pitomej dost, takže tomu rozumim.. a pokud jde o oblíbené srovnání se step by step - tohle mě baví víc. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (30)

  • Seriál je vysílán ve více než 75 zemích světa, včetně ČR. (ČSFD)

Reklama

Reklama