foto

Tarja Keinänen

  • nar. 29.6.1950 (69 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Romanssi
2012 Lumihiutalemuodostelma (TV film)
Punainen nauha (TV film)
2009 Levoton rauha (TV film)
2008 Kaupunkilaisia
Suuri performanssi (TV film)
2006 Rock'n Roll Never Dies
2003 Seurojentalon tango (TV film)
2002 Tappava säde (TV film)
2000 Laina-aika
Lakeuden kutsu
1999 Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1997 Nurkkapöytä Kämpissä (TV film)
1996 Laskettu aika (TV film)
1995 Kivenpyörittäjän kylä
1992 Kultainen vasikka (TV film)
1991 Postia marsalkalle (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1988 Ariel
Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Murhakopla (TV film)
Onnea matkaan (TV film)
Pohjanmaa
1987 Saaren Heta (TV film)
Siriuksen vieraat (TV film)
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
Veronika (TV film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Vappunenä (TV film)
1984 Kello
Kevään ensimmäinen saalis (TV film)
Kuulustelu (TV film)
Silittäjä (TV film)
1983 Leikkejä pianolle (TV film)
Tribadien yö (TV film)
Zločin a trest
Älköön silmäteräsi levätkö (TV film)
1982 Kolme sisarta (TV film)
1981 Punaiset saappaat ja muita ihmeitä (TV film)
1978 Arkkienkeli Oulussa (TV film)
1972 Niilon oppivuodet

TV seriály

2010 Reetta ja Ronja (TV seriál)
Reetta ja Ronja koululaisina (E10)
Reetta ja Ronja satumetsässä (E09)
Reetta ja Ronja merirosvoina (E08)
2009 Reetta ja Ronja (TV seriál)
Reetta ja Ronja prinsessoina (E06)
Reetta ja Ronja leikkivät kotia (E05)
Reetta ja Ronja ja hirmuinen noita (E04)
další epizody (4)
2007 Punahilkka (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Yksin (E05)
Pahan omantunnon puu (E04)
Pala vatsa valkeaisen (E03)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Tappajain jäljillä (E04)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Tuntematon ruumis (E02)
Vaarallinen videonauha (E01)
Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Amerikankelkka (E11)
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10)
další epizody (10)
Kotikatu (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (7)
Kultainen salama (TV seriál)
Miljoonakeikka 2/2 (E02)
Miljoonakeikka 1/2 (E01)
1993 Pankkiherroja (TV seriál)
1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Ranskalaiset korot (E03)
1985 Hallituskriisi (TV seriál)

Dokumentární

1999 Patriootin kuolema (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky