foto

Stephen Barton

  • nar. 17.9.1982 (36 let)
    Preston, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 V utajení
2014 Last Weekend
Mílový běh
2013 Mission Park
2012 Hurá do pravěku!
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Zkouška
Šest žen Henryho Lefaye
2007 Matters of Life and Death
2005 Paní Palfreyová

TV seriály

2018 12 opic (TV seriál)
Začátek 1/2 (S04E10)
Ještě minutu (S04E09)
Démoni (S04E08)
další epizody (8)
Niko and the Sword of Light (TV seriál)
The Thorn of Contention (S02E05)
Sky Whale City (S02E04)
The Forest of Fangs (S02E03)
další epizody (5)
2017 12 opic (TV seriál)
Svědek (S03E10)
Masky (S03E08)
Výchova (S03E07)
další epizody (7)
Niko and the Sword of Light (TV seriál)
From the Depths of Despair... (S01E14)
From the Cursed Volcano to the End of Hope (S01E13)
From the Tunnels of Terror to the Den of Doom (S01E12)
další epizody (13)
2012 Motorcity (TV seriál)
2009 G.I. Joe: Resolute (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace