foto

Wesley Lau

  • nar. 18.6.1921
    Sheboygan, Wisconsin, USA
  • zem. 30.8.1984 (63 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Aliens From Another Planet (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1975 Lepke
1974 Cry Panic (TV film)
Homebodies
1973 Call to Danger (TV film)
Incident on a Dark Street (TV film)
1972 Konečná stanice: Peklo
Není kam uniknout (TV film)
1971 Crosscurrent (TV film)
1968 Cesta do Shilohu
Mystery of Edward Sims, The (TV film)
Panic in the City
1967 The Venetian Affair
1961 Foxes, The (TV film)
1960 Alamo
1958 Chci žít!

TV seriály

1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
The Fugitive (S03E25)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
Twenty-Two (S02E17)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace