foto

Yeon-soo Oh

  • nar. 27.10.1971 (48 let)
    Gumi, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Namjjeukeuro twieo
1998 Gimaghin sanaedeul
1997 Bulsae
1995 Pianoga itneun gyeoul
1994 Gameui beobjig
1992 Janggunui adeul III

TV seriály

2014 Teuraiaenggeul (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
2010 Nappeun namja (TV seriál)
2009 Kongjuga dolawatda (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
2004 Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
2003 Nun saram (TV seriál)
2002 Geochimeopsneun sarang (TV seriál)
2001 결혼의 법칙 (TV seriál)
1999 Mateul boyeodeuripnida (TV seriál)
1998 내일을 향해 쏴라 (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky