foto

Carol Bagdasarian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Seasons in the Sun (TV film)
Setkání v Auroře
1980 Osmiúhelník
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Model plechová Lízinka
1974 Aces Up (TV film)
1973 Great American Beauty Contest, The (TV film)
1970 Jahodová proklamace

TV seriály

1981 Dynastie (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace