foto

Hellin Auvinen-Salmi

  • nar. 13.3.1911
    Kajaani, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 21.4.1997 (86 let)
    Valkeakoski, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Umpijäässä
1992 Matka ajassa (TV film)
1987 Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1980 Milka - elokuva tabuista
Sotalapsi (TV film)
1979 Meidän lapset (TV film)
1977 To člověku úplně stačí
1974 Sujut (TV film)
Äidin kuolema (TV film)
1970 Takiaispallo
1969 Tehtaan varjossa (TV film)

TV seriály

1995 Taikapeili (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1989 Miehen etunoja (TV seriál)
Pieni ihmissydän (TV seriál)
Terveysasema (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Läksiäiset (E13)
Hämeenperästä kuuluu (E11)
1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace