foto

Zekó Nakamura

  • nar. 16.12.1900 (118 let)
    Takeo, Saga, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Furjógai
Čikjú kógeki meirei: Godzilla tai Gigan
1971 Hadžimete no tabi
1969 Mito kómon manjúki
Í ju da na: Zen'in šúgó!!
Čókósó no akebono
1968 Kigeki: Dantai rešša
Kigeki: Ekimae kaiun
Kigeki: Meoto zenzai
Sakariba blues
1967 Bakušó jaró: Daidžiken
Zoku Rókjoku komoriuta
1966 Dotó ičiman kairi
Išinaka sensei gjódžóki
1965 Aicu to no bóken
Hanasaku otometači
Nippon či no gomasuri otoko
Osorezan no onna
Tókjó wa koisuru
Wakai nobara
Zettai tasú
1964 Kawači zoro: Dokečimuši
Kawači zoro: Kenka šamo
Kaze to ki to sora to
Rjúko ičidai
1963 Bakurô ichidai
Dokuricu bidžintai
Ginza no Džiročó
Ginza no Džiročó: Tenka no ičidaidži
Icudemo jume o
Koi wa kamijo no mukaši kara
Nidži o cukamu odoriko
1962 Hana no orizurugasa
Hoši no hitomi o mocu otoko
Jume ga ippai abarenbó
Kigeki: Nippon no obáčan
Nakundžanai ze
Utau abarenbó
Čihó nikki
Šin Kicune no tameki
1961 Akuma no temari-uta
Bandžun, Morišige no ottamagemura monogatari
Boččan jaró seizoroi
Dódótaru džinsei
Džiročó-šačó josakoi dóčú
Furimuita hanajome
Hattari seinen šinši
Kanezukuri muhó džidai
Kiri to kage
Zúzúšii jacu
1960 Chi no hate ni ikuru mono
Tenka no kaidandži: Mannentaró
Umon torimonočó: Džigoku no kazaguruma
Waga ai
1959 Giwaku no joru
Hanajome-san wa sekaiiči
Kiken rjokó
Mariko džidžóden: Hanasaku seiza
Songokú
1958 Boroja no šundžú
Gekkjú ičiman sanzenen
Hanajome sandžúšó
Kinó wa kinó kjó wa kjó
Mahiru no sangeki
Muteppó ičidai
Nitohei monogatari: Á, senjú no maki
Tabisugata nezumi kozó
Taifú musuko
Zoku Kindan no suna
Ósaka no onna
1957 Aoi sanmjaku
Bandžun, Morišige no funnjódan
Banka
Hajaku kaette ko
Hana kurenai ni
Hatsukoi monogatari
Jamabato
Kiiroi karasu
Tadžó buššin
Tókjó da jo okkasan
Udžó
Šúkin rjokó
1956 Aru jo futatabi
Gokuraku óičiza: Ačaraka tandžó
Gokuraku óičiza: Ačaraka óatari
Kengó tai gókecu: Homare no kessen
Kobuši no hana no saku koro
Oni no inuma
Taifú sódóki
Uwaki rjokó
Čiemi no high heels
1955 Jukiko
Migawari monzó: Džigoku jašiki
Musuko no endan
Oen-san
Tabidži
Wakódo no utagoe
1954 Ai to ši no tanima
Boččan šain: Zenpen
Rakugo series: Daiičiwa – Rakugo nagaja wa hanazakari
Rakugo series: Dainiwa – Nacumacuri rakugo nagaja
Zoku Boččan šain
1953 Entocu no mieru bašo
Gozen reidži
Jasugoró šusse
Kurama tengu to Kacu Kaišú
Nindžucu macuri tóru
Sararíman no uta
1952 Inu hime-sama
Kurama tengu: Ikkiuči
Okásan
Ringo-en no shojo
Ringoen no šódžo
Umon torimonočó: Higanoko ihen
Šimizu no Džiročó den
1951 Hirate Miki
Umon torimonočó: Katame ókami
1950 Enoken no happjakujadanuki óabare
Umon torimonočó: Izu no tabinikki
1947 Krásná neděle
1940 Enoken no songokû: songokû zenko-hen
Enoken no wanwan taišó
1937 Enoken no chakiri kinta 'Zen' - Mamayo sandogasa - Ikiha yoiyoi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace