foto

Esa Vuorinen

  • nar. 26.6.1945 (75 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Drahá Alice
2007 Raja 1918
2004 Reissu (TV film)
2002 Kommer du med mig då
2001 Heikuraisen nauru (TV film)
Tango Kabaree
2000 Dubbel-8
1999 Dödlig drift
Ison miehen vierailu
Puu kulkee (TV film)
Taustan Mikon kotiinpaluu (TV film)
1997 Dostojevskia lukiessa (studentský film)
Ogifta par - en film som skiljer sig
Švédští hrdinové
1995 Älskar älskar inte
1992 Brunnen
1991 Liikkuvat taakse
1990 Ameriikan raitti
God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten
1989 Případ mrtvé sirény
1988 Stín havrana
1987 Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri
1986 Huomenna
Linna
Riisuminen
1985 Neznámý voják
1984 Palava enkeli
Puistatuksia
1983 250 grammaa - radioaktiivinen testamentti
Jeesuksen pojat (TV film)
1982 Rozloučení
Vangittu tuli
Vlčí léto laponského mlynáře
1981 Katso ihmistä
Kello 13, joka torstai
Pedon merkki
1980 Milka - elokuva tabuista
1979 1929
1978 Runoilija ja muusa
1977 Ottakaa varas kiinni!
1975 Jouluksi kotiin
1972 Niilon oppivuodet
1969 Linnake (studentský film)

Dokumentární

2011 Yksinteoin 2
2003 Kasvoista kasvoihin
1999 The Real McCoy
1997 Discipline, tie tanssijattareksi (TV film)
1996 Miljoona askelta paratiisiin
1993 Miksi en puhu venäjää
1991 Libanonin kirje
Temppeli
1988 Meiltähän tämä käy
Muodonmuutos
Talvipäivä Hangossa
1981 Per aspera
1979 Alkoholi ja työyhteisö
TUL 60 vuotta
1978 Eräänä kesäiltana
1976 Liikennekaruselli
1975 Musta Liitto eli asukkaita myytävänä
1973 Kunnanelätit - eli miten käenpoika syöttäjänsä syö
1970 Kultainen nuoruus (studentský film)
1969 Tanssijatar (studentský film)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky