foto

Lauren A. Kennedy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hell House LLC II: The Abaddon Hotel
Meme
2017 Photokill
2016 Summit
2015 Hell House LLC
2014 Leo John Ain't Dead No More
Moon and Sun
2013 Us & Them
2012 Elsewhere
Girls Against Boys
Trable Petuniových

TV seriály

2015 Six Windows (TV seriál)
2013 Kelsey (TV seriál)
My Dirty Little Secret (TV seriál)
2012 Já, monstrum (TV seriál)
Smrtelné hříchy (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)

Dokumentární

2014 1971

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky