foto

Jouko Lumme

  • nar. 10.2.1946 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2007 Sklizeň
2006 Světla v soumraku
Valimo
2005 Eläville ja kuolleille
2004 Vizije Evrope
2002 Muž bez minulosti
2001 Klassikko
1999 Juha
1998 Eros ja Psykhe
Hiekkamorsian
1997 Tichá vesnice
1996 Merisairas
Mraky odtáhly
Välittäjä
1994 Drž si šátek, Tatjano
Iron Horsemen
Kaksi haukansilmää
Leningradští kovbojové potkávají Mojžíše
Susi tulee
1993 Ripa ruostuu
1992 Bohémský život
Papukaijamies
Tuhlaajapoika
1991 Viiva Vinita
1990 Amazon
Děvče ze sirkárny
1989 Antti
Cha Cha Cha
Leningradští kovbojové dobývají Ameriku
Papírová hvězda
1988 Ariel
1987 Hamlet podniká
Macbeth
Tilinteko
1986 Rocky VI
Stíny v ráji
Tarmo Hynäsen onnellinen päivä
1985 Calamari Union
Rosso
Viimeiset rotannahat
1984 Aikalainen
Kello
Päivää, herra Kivi
Taikapeli
1983 Huhtikuu on kuukausista julmin
Regina ja miehet
1982 Král bez srdce
Toto
1979 Herr Puntila och hans dräng Matti
1978 Män kan inte våldtas
Vartioitu kylä 1944
1976 Omin päin
Pyhä perhe
1974 Karvat
1973 Herra Huu - jestapa jepulis penikat sipuliks
Laukaus tehtaalla
Mommilan veriteot 1917
1970 Takiaispallo

Dokumentární

2013 Juice Leskinen & Grand Slam: Bluesia Pieksämäen asemalla
2008 Eihän tämä maa minun omani ollut
2004 Bico
1994 Total Balalaika Show (koncert)
1993 Miksi en puhu venäjää
1991 Veljet
1990 Kasarmin luonne
1986 Laulu
1984 Suomalainen päiväkirja
1976 Kylä
1975 Meidän prikaatimme
1973 Vanha puukaupunki, varo! (TV film)

TV pořady

1982 Rauhanjuna (TV pořad)

Hudební videoklipy

1996 Oo aina ihminen (hudební videoklip)
1993 Leningrad Cowboy - These Boots (hudební videoklip)
1992 Leningrad Cowboys - Those Were the Days (hudební videoklip)
1987 L. A. Woman (hudební videoklip)
Thru the Wire (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Vartioitu kylä 1944

Dokumentární

1976 Kylä
1973 Vanha puukaupunki, varo! (TV film)

Kameramanská filmografie

Filmy

1970 Kuka on syyllinen (studentský film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace