foto

Laurie Heineman

  • nar. 4.8.1948 (70 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Spotlight
1985 I Want to Go Home (TV film)
1979 Lady in Red, The
1978 Almost Heaven (TV film)
1977 Šílený býk (TV film)
1975 Fore Play
1974 Teror na 40. podlaží (TV film)
1973 Zachraňte tygra

TV seriály

2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Return (S11E05)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Mushrooms (S01E17)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1978 Loose Change (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs - a.z.

TV pořady

1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 5th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace