foto

Tommy Johnson

  • nar. 5.12.1931
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 17.7.2005 (73 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nahý
Pettson a Fiškus 2
1999 Pippi i Söderhavet
1998 Stormen (TV film)
1997 Spring för livet
1996 Zonen
1994 Sommarmord
Utmaningen (TV film)
1993 Polis polis potatismos
Prak
1990 Bulan
1989 Terrorns finger (TV film)
1986 Glasmästarna (TV film)
1985 Korset (TV film)
1984 Kardeş Kanı
Muž z Mallorky
1983 Andra dansen
Lyckans ost
Midvinterduell (TV film)
1982 Kamraterna (TV film)
Klippet
1981 Inspektor Beck v Budapešti
Rasmus na cestách
1980 Léto skřítků
1978 Pochybný odstřel
1977 Bluff Stop
Bratři Lví srdce
Måndagarna med Fanny
The Shadow of Chikara
1976 Predikare-Lena (TV film)
1974 Domaren (TV film)
1973 Inferno (TV film)
1971 Badjävlar (TV film)
Is (TV film)
Řekla, že jsem vrah (TV film)
1970 Den magiska cirkeln
Ett möte på Kretjetovkastationen (TV film)
1968 Badarna
1963 En vacker dag...
Smutsiga händer (TV film)
1961 Ljuvlig är sommarnatten
1959 Raggare!
Sängkammartjuven
1956 Den tappre soldaten Jönsson
Flamman
Sceningång

TV seriály

2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1995 Majken (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
Rasmus na cestách (TV seriál)
1985 Bröderna Lejonhjärta (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1983 Farmor och vår herre (TV seriál)
1982 Polisen som vägrade svara (TV seriál)
1979 Godnatt, jord (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)
Pelle Jansson (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
Bröderna Malm (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)
1969 Kråkguldet (TV seriál)
1964 Vi på Saltkråkan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace