foto

Antero Jakoila

  • nar. 17.10.1945 (71 let)
    Vaasa, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje

TV seriály

1984 Kivisydän (TV seriál)

Dokumentární

2010 Stadilaista tangoa etsimässä

TV pořady

1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)
1975 Mustalaislauluja (TV pořad)
1974 Syksyn sävel 1974 (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1971 Pop story (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Tappava säde (TV film)
2000 Viimeiset mitalit (TV film)
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
1989 Kosketus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace