foto

Michael Navarra

  • nar. 20.7.1972 (46 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Quitters
2014 Algorithm
The Wright Murders
2012 Love: As You Like It
2011 Red Ice
2008 Last Job, The
2005 Kaliforňanky

TV seriály

2008 EXIT Stage Left (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)

Dokumentární

2010 Málem mi to prošlo (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 KTLA Morning News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace