foto

Philippe Faucon

  • nar. 26.1.1958 (62 let)
    Oujda, Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dans la vie
2002 Lulu
1998 Lulu na mostě

Režijní filmografie

Filmy

2018 Amin
2015 Fatima
2011 La Désintégration
2010 On bosse ici! On vit ici! On reste ici!
2007 Dans la vie
2005 La Trahison
2000 Samia
1999 Les Etrangers (TV film)
1997 Nous, sans-papiers de France
1996 Mes 17 ans (TV film)
1995 Muriel fait le désespoir de ses parents
1993 Sabine
1990 L'Amour

TV seriály

2018 Fiertés (TV seriál)
2013 (E03)
1999 (E02)
1981 (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Amin
2015 Fatima
2007 Dans la vie
2005 La Trahison
2000 Samia
1996 Mes 17 ans (TV film)
1995 Muriel fait le désespoir de ses parents
1993 Sabine
1990 L'Amour

TV seriály

2018 Fiertés (TV seriál)
2013 (E03)
1999 (E02)
1981 (E01)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Fatima
2007 Dans la vie

Host

TV pořady

2011 Zemmour & Naulleau (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky