foto

Jošikazu Okada

  • nar. 11.2.1959 (60 let)
    Mitaka, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Juki no hana
Strawberry Song
2017 Hačinen goši no hanajome
Kohaku (TV film)
2016 Sekai kara neko ga kietanara
2015 Koko ni Aru Shiawase (TV film)
2014 Kiso orion (TV film)
2013 Chikin rêsu (TV film)
Kenchô omotenashi ka
2012 One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
2011 Hankjú denša
2010 W no higeki (TV film)
2009 Nakwon - paradaiseu
Oppai barê
Tengoku de Kimi ni Aetara (TV film)
2008 Kotoba no nai fuyu
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Maison ikkoku: kanketsu hen (TV film)
2007 Maison ikkoku (TV film)
Tengoku wa matte kureru
2006 Kimi ga Hikari wo Kureta (TV film)
2005 Last Present (TV film)
2004 Ima, ai ni jukimasu
2001 Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
2000 Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
Supésutoraberázu
1999 Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
1998 Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
1997 Beach Boys Special (TV film)
Tokimeki Memorial
1993 Goto-shi kabushikigaisha akutoku hōru o bu~tsu tsubuse!
She's Rain
1991 Gigolo

TV seriály

2019 Monroe ga šinda hi (TV seriál)
Sošite, ikiru (TV seriál)
2018 Kono sekai no katasumi ni (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
Universal kókokuša: Anata no džinsei, urikomimasu! (TV seriál)
2016 Kibogaoka no Hitobito (TV seriál)
2015 Boku no tsuma to kekkon shite kudasai (TV seriál)
Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Kokoro ga Pokitto ne (TV seriál)
2014 Ojadži no senaka (TV seriál)
Zoku. Saigo Kara Nibanme no Koi (TV seriál)
2013 Nakuna, Hara-chan (TV seriál)
Star Man: kono hoshi no koi (TV seriál)
2012 Saigo kara nibanme no koi (TV seriál)
2011 Ohisama (TV seriál)
Zôka no mitsu (TV seriál)
2009 Zenigeba (TV seriál)
Šókódžo Seira (TV seriál)
2008 Muri na Renai (TV seriál)
2007 Bambino! (TV seriál)
Churasan 4 (TV seriál)
2005 Ai no Uta (TV seriál)
Ima ai ni jukimasu (TV seriál)
2004 Churasan 3 (TV seriál)
Home Drama (TV seriál)
Mother and Lover (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
Churasan 2 (TV seriál)
Koibumi (TV seriál)
2002 Aruganon ni Hanataba wo (TV seriál)
Koi Seyo Otome (TV seriál)
Peurenjeu (TV seriál)
Yume no California (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
Churasan (TV seriál)
1999 Kawaii dake ja dame kashira (TV seriál)
1998 Osorubeshi! Otonashi Karensan (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
1996 Iguana no musume (TV seriál)
1995 Kagayaku Toki no Naka de (TV seriál)
Mada Koi wa Hajimaranai (TV seriál)
Saiko no Koibito (TV seriál)
1994 Minami-kun no Koibito (TV seriál)
1993 Chance (TV seriál)
Jyajya uma narashi (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace