foto

Esa Suvilehto

  • nar. 6.12.1949 (70 let)
    Pyhäjärvi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Puolin ja toisin (TV film)
2002 Haaveiden kehä
2000 Lakeuden kutsu
1999 Kivinen lintu (TV film)
1996 Tie naisen sydämeen
1989 Zimní válka
1988 Petos
1984 Pessi ja Illusia
1980 Lompakko (TV film)
Neklidný plamen
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
1974 Tavallinen Impi (TV film)
Teatterituokio: Manasse Jäppinen (TV film)
1972 Niilon oppivuodet

TV seriály

2016 Syke (TV seriál)
Laitataklaus (S03E08)
Myötä- ja vastamäessä (S03E07)
Hyvin hiljaa (S03E06)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1989 Saastamoisen poika (TV seriál)
Loppusuudelma (E06)
Tavataan viikon päästä (E05)
Asiakas karkuteillä (E04)
další epizody (6)
Talvisota (TV seriál)
1982 Suomalaisia tunnustuksia (TV seriál)
1981 Kukkivat roudan maat (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)

Host

TV pořady

1976 Iltalintu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky