foto

Riitta Räty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Toinen nainen (studentský film)
1986 Pieni rikostarina (TV film)
1979 Ateria (TV film)
1976 Aleksis Kivi (TV film)
1974 Äidin kuolema (TV film)
1972 Se tavallinen tarina (TV film)

TV seriály

2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Paratiisin porteilla (S03E05)
Uhkapeliä ja uusia avauksia (S03E04)
další epizody (4)
2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Viivyttelyä ja vilunkipeliä (S02E03)
Porttikielto Perttulaan (S02E02)
Monoa ja motitusta (S02E01)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
Vauhtia ja vakuutuksia (S01E03)
další epizody (5)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1989 Häräntappoase (TV seriál)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Dekkarin tilinteko (E08)
Oman kodin estetiikkaa (E07)
Kuka varasti kultakellon? (E06)
další epizody (7)
1986 Tarkkis (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)

Dokumentární

1991 Technicolormies - a.z.

Host

TV pořady

1988 Ilotalo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace