foto

Jonathan Newth

  • nar. 6.3.1939 (79 let)
    Devon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2001 Aféra s náhrdelníkem
1998 Secret Audience, A
1997 Inkognito
1984 A Voyage Round My Father (TV film)
Pope John Paul II (TV film)
Závod se smrtí
1982 The Spider's Web (TV film)
1979 Ffolkes
1978 Englishman's Castle, An (TV film)
1976 Yellow Dog
1967 Daleko od hlučícího davu
1964 Carry On Spying

TV seriály

2017 The Crown (TV seriál)
Lisbon (S02E03)
A Company of Men (S02E02)
Misadventure (S02E01)
2016 The Crown (TV seriál)
Scientia Potentia Est (S01E07)
Gelignite (S01E06)
Act of God (S01E04)
další epizody (4)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Němý svědek (S06E04)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Great Expectations (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Fainthearted Feminist, The (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
1981 Nightmare Man, The (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
The Day of the Triffids (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Squad (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
1977 Secret Army (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Couples (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
Notorious Woman (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Codename (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Husbands and Lovers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Man in the Iron Mask (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace