foto

Michael Tuchner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Společný dům (TV film)
2001 Návrat do ztracené zahrady
1998 Třicet let života (TV film)
1995 Awake to Danger (TV film)
Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
1994 Dobrý král Václav (TV film)
1993 Odsouzená (TV film)
Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
1992 Potopení lodi Rainbow Warrior
Vražedný plán (TV film)
1991 Captive (TV film)
Summer My Father Grew Up, The (TV film)
1990 When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Wilt
Zoufalá láska (TV film)
1988 Detektiv Janek: Vnitřní záležitosti (TV film)
Divided We Stand (TV film)
1987 Milenka (TV film)
1986 Bariéra mlčení (TV film)
1985 Amos (TV film)
Generation (TV film)
Not My Kid (TV film)
1983 Adam (TV film)
Plášť do deště
1982 Parole (TV film)
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1980 Haywire (TV film)
1978 One and Only Phyllis Dixey, The (TV film)
Summer of My German Soldier (TV film)
1976 Bar Mitzvah Boy (TV film)
Fešáci
1975 The Old Curiosity Shop
1973 Tragedy of Two Ambitions, A (TV film)
1972 Klíčem je strach
1971 Villain
1969 Sling Your Hook (TV film)

TV seriály

1991 My Life and Times (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

TV pořady

1971 Music! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky