foto

Claire Cox

  • nar. 19.12.1975 (42 let)
    Peterborough, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Wishbaby
2004 Between Us
Little Scars
2003 Luther
Případy inspektora Lynleyho: Pádné důvody (TV film)
2002 Splinters
2000 Práce podsvětí (TV film)
1997 Fixlování
1996 Muž v hlavní roli

TV seriály

2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 The Last Salute (TV seriál)
1995 Choir, The (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace