foto

Seppo Hovi

  • nar. 29.11.1946 (72 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Iskelmä Finlandia (TV film)

TV seriály

1984 Yhtäköyttä-yhdistys kokoontuu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Hengen asein (TV seriál)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
Kulutuksen sävel - Mainosmusiikin historia (TV seriál)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
1974 Karkkia vain karkkipäivänä (studentský film)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

1982 Byrokratia
1974 Karkkia vain karkkipäivänä (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Hengen asein (TV seriál)

TV pořady

1979 Laulunlyömät (TV pořad)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2004 TWU (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1994 Venla Gaala 1993 (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
Tenavatähti (TV pořad)
1985 Eurovision laulukilpailu 1985 - Suomen karsinta (TV pořad)
Kymppitonni (TV pořad)
1979 Laulunlyömät (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky