foto

Lorenzo da Ponte

  • nar. 10.3.1749
    Vittorio Veneto, Benátská republika
  • zem. 17.8.1838 (89 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Così fan tutte (divadelní záznam) - divadelní hra
2011 Don Giovanni (TV film) - divadelní hra
2007 Don Giovanni (divadelní záznam) - divadelní hra
2006 Don Giovanni (TV film) - divadelní hra
Figarova svatba (TV film) - divadelní hra
2005 Così fan tutte (TV film) - divadelní hra
2001 Don Giovanni (TV film) - divadelní hra
2000 Così fan tutte (TV film) - divadelní hra
Don Giovanni (TV film) - divadelní hra
1998 W. A. Mozart: Figarova svatba (divadelní záznam) - divadelní hra
1996 Così fan tutte (TV film) - divadelní hra
Così fan tutte (TV film) - divadelní hra
1991 Nozze di Figaro, Le (TV film) - divadelní hra
1990 Don Giovanni (TV film) - divadelní hra
1988 Cosi fan tutte (TV film) - divadelní hra
1979 Don Giovanni - divadelní hra
1975 Nozze di Figaro, Le - divadelní hra
1974 Don Giovanni (TV film) - divadelní hra
1970 Così fan tutte (TV film) - divadelní hra
1965 Così fan tutte (TV film) - divadelní hra
1955 Don Giovanni - divadelní hra
Don Giovanni - divadelní hra
1949 Figaros Hochzeit - divadelní hra

TV seriály

2006 Mozart 22 (TV seriál) - divadelní hra
1982 On sort ce soir (TV seriál)

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1980 Les noces de Figaro (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace