foto

Allison Abner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Narcos (TV seriál)
La Gran Mentira (S01E08)
2014 Mizera (TV seriál)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Misionářská pozice (S09E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace