foto

Lexie Contursi

  • nar. 18.9.1989 (27 let)
    Laguna Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Následek zaváhání (S07E12)
2013 LaLaLand (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)

Dokumentární

2012 Katy Perry: Skutečná tvář

TV pořady

2011 Americký X Factor (TV pořad)
2004 Laguna Beach: The Real Orange County (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace