foto

Ki-hyeon Kim

  • nar. 15.5.1945 (75 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yeojajeonjaeng : yeojaeui iyoo
2013 Gamgi
2008 Garoojigi
2007 Bokmyeon dalho
Sangsabooilce - doosabooilche 3
2006 Eumrang seosaeng
Miseuteo robin ggosigi
2004 Majimak neukdae
2003 Daehanminguk heonbeob je 1jo
2002 Cheoleobtneun anaewa paramanjanhan nampyeon geurigo taekwon sonyeo
Hayanbang
1998 Shilrakwon
Tukabseu 3
1995 Heeodeuleseo
Reoneowei
1992 Gyeolhon iyagi

TV seriály

2017 Miueodo saranghae (TV seriál)
2016 Jang Yeong-sil (TV seriál)
2011 Midas (TV seriál)
2010 Geulroria (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Chakhan yeoja Baek Il Hong (TV seriál)
Hanseongbyeolgok (TV seriál)
Jeongjoamsalmiseuteoli 8il (TV seriál)
2006 Miseuteo gootbai (TV seriál)
Utneun eolgullo dorabora (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Nonseutob 5 (TV seriál)
2002 Rimembeo (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
Yeonindeul (TV seriál)
2000 Joa joa (TV seriál)
Nonseutob 2 (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
Kuk hee (TV seriál)
1998 애드버킷 (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
Uiga hyeongje (TV seriál)
Yae gam (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
Je4 gonghwaguk (TV seriál)
Moraeshigae (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)
Pailleos (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky