foto

Liz Kettle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Diana: Poslední cesta (TV film)
2006 Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
2003 Rehab (TV film)
2001 Hawk (TV film)
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)

TV seriály

2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1998 Správný ženský (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
1992 A Fatal Inversion (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky