foto

Francesco Maria Piave

  • nar. 18.5.1810
    Murano, Benátská republika
  • zem. 5.3.1876 (65 let)
    Milán, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 La Traviata on Sydney Harbour (divadelní záznam) - divadelní hra
2010 G. Verdi: Rigoletto (TV film) - divadelní hra
2006 La Traviata (divadelní záznam) - divadelní hra
2005 La traviata (divadelní záznam) - divadelní hra
2002 Traviata, La (TV film) - divadelní hra
1995 Rigoletto - divadelní hra
1993 Macbeth (divadelní záznam) - divadelní hra
Rigoletto - divadelní hra
1992 Traviata, La (divadelní záznam) - divadelní hra
1991 Simon Boccanegra (TV film) - divadelní hra
1987 Traviata, La (TV film) - divadelní hra
1982 Ernani (TV film) - divadelní hra
La traviata - divadelní hra
Rigoletto - divadelní hra
1981 Rigoletto (TV film) - divadelní hra
Traviata, La (divadelní záznam) - divadelní hra
1977 Rigoletto (TV film) - divadelní hra
1975 Rigoletto (TV film) - divadelní hra
1968 Traviata, La - divadelní hra
1955 Traviata, La (TV film) - divadelní hra
1947 La signora dalle camelie - divadelní hra
1946 Rigoletto - divadelní hra
1938 Crispino e la comare - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 La traviata (TV film) - kniha
1981 La force du destin (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace