foto

Rochelle Redfield

  • nar. 20.7.1962 (58 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Marion a Lucie (TV film)
2003 Chouchou - miláček Paříže
Le Pharmacien de garde
2002 Fais-moi des vacances
L'Ami de Patagonie (TV film)
2001 La Peur au ventre (TV film)
À bicyclette (TV film)
1993 Famille fou rire (TV film)
Helen and the Boys (TV film)
1985 A me mi piace

TV seriály

2013 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Décisions (S05E14)
Jeux d'enfants (S05E13)
Nouvelle vie (S05E12)
další epizody (10)
2011 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
In extremis (S01E19)
Séquestration (S01E18)
Obsession fatale (S01E17)
další epizody (6)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Meč v kameni (S02E21)
1998 Cap des Pins (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
The Ex-Files (E20)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
Katka má narozeniny (E02)
Setkání (E01)