Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze (162)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech serialu, na ktery se vzdy rad mrknu. Tia Carrere je hodne pekna, film napodobuje Indiana Jonese, do toho vtipnej sviznej dej a trochu zahad. Proste parada. Ale hodne zalezi na tom, jaka je zrovna epizoda, protoze se najdou i naprosto debilni. Vahal jsem mezi 3* a 4*, ale ty dobry dily prevazujou, takze 4*. ()

Ashnobe 

všechny recenze uživatele

Tia Carrere je sice půvabná, to ano, její pomocník inteligentní a důvtipný, ale zkrátka mi jejich příběhy přijdou stereotypni - po několika dílech už je to jen dokola o tom samém, akorát v jiné zemi. Kulisy jsou mizerné a prostředíaž nepříjemně zavání nedostatkem peněz. "Bad guys" jsou neuvěřitelně tupí a neohrabaní až je to do očí bijící a poslední kapkou abych se na tento seriál už nikdy nedíval byl díl, kdy se Sydney Foxová se svým pomocníkem vydala do Československa (!) hledat pohár knížete upíra... děkuji, nechci. ()

Reklama

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Čo povedať o tomto seriále ? Feministická verzia Indiana Jonesa, ktorú by som si dovolil nazvať paródiou, bola veľmi „rajcovná“ keď som prežíval (a užíval si) svoje adolescentné obdobie. S odstupom času, už ani Tia nie je taká pekná...jej herecké výkony boli úžasne napínavé, hlavne pre moje nohavice :) Christien Anholt, známy ako seriálový Nigel, slúžil ako antipól pre slečnu Carrere. Svojím detským šarmom a príťažlivým anglickým prízvukom podporil hnutie Greenpeace. Pýtate sa, ako ? Všetky tie batérie, ktoré takto ženy v domácnostiach ušetrili ( na vec, ktorá sa rýmuje zo slovom Terminátor) prispeli k zmenšeniu ozónovej diery._____Koniec srandičiek. Táto nefunkčná zlátanina Indiana Jonesa so Scooby Doo-om funguje stále podľa rovnakého konceptu, a ani dekoltáž Tii Carrere nedokáže zakryť chýbajúci (minimálne logický) dej. Prvé časti pobavia, potom to je už len „čakanie na výstrih“... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Každý díl tohoto seriálu je dá se říct o tom samém. Zjistí kde je poklad, najdou poklad, poklad jim ukradnou, bojujou o poklad, mají poklad. Sice to není pořád ale často. Jinak se na to příjemně kouká. Příběh je většinou zajímavý a nápad je to neotřelý akorát ty herci jsou krapet prkenní. Ale co, jako malý jsem na to rád koukal dneska se na to taky kouknu akorát tak při nejhorším případě sucha v TV. Jinak bych ještě povznesl titulní znělku, která je celkem pěkná a jako malý jsem si ji rád prozpěvoval. (62%) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Sidney Fox je bábovka, která si ví se vším rady, všem nakope zadek, dostane se z jakékoliv pasti i se svázanýma rukama, všechno vyřeší a na všechno přijde. Připomíná to Indiana Jonese, Laru Croft a dokonce i Walkera (ten taky všem nakopal zadek), díly jsou v podstatě na jedno brdo, ale stejně je to skvělá letní zábava (Nova to d ávala vždycky o letních prázdninách) se skvělou Tiou Carrere, takže si Lovci pokladů ode mě 4 hvězdičky zaslouží. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • 10. epizoda 2: série je věnována kaskadérovi Chrisovi Lamonovi, který zemřel při nehodě na natáčení filmu Lovec policajtů (2001). (HappySmile)
  • V roce 2015 byly všechny epizody remasterovány do HD rozlišení v širokoúhlém formátu pro televizní vysílání a vydání na DVD. (Johnny.ARN)
  • V epizodě "Příběh lásky" si lze v tajné komoře, v níž se nachází prsten, všimnout obrazu "Dáma s hranostajem" malíře Leonarda da Vinciho. (fifox)

Reklama

Reklama