foto

Gerhart Hauptmann

  • nar. 15.11.1862
    Obersalzbrunn, Dolní Slezsko, Prusko, Německá říše
  • zem. 6.6.1946 (83 let)
    Jagniatków, Jelenia Góra, Dolnoslaskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Potkany (divadelní záznam) - divadelní hra
2012 Die Weber (TV film) - divadelní hra
2000 Vor Sonnenuntergang (TV film) - divadelní hra
1994 Der Biberpelz (TV film) - scénář, divadelní hra
1984 Michael Kramer (TV film) - divadelní hra
1980 Weber, Die (TV film) - divadelní hra
1979 Das Friedensfest (TV film) - divadelní hra
1977 Ratten, Die (TV film) - divadelní hra
1971 Die Weber (TV film)
1969 Die Ratten (TV film) - divadelní hra
1967 Kollege Crampton (TV film) - divadelní hra
1965 Michael Kramer (TV film) - divadelní hra
1964 Rose Bernd (TV film) - divadelní hra
1963 Einsame Menschen (TV film) - divadelní hra
1962 Der Biberpelz (TV film) - divadelní hra
Der rote Hahn (TV film) - divadelní hra
Die Ratten (TV film) - divadelní hra
Rose Bernd (divadelní záznam) - divadelní hra
Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam) - divadelní hra
Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam) - divadelní hra
1959 Dorothea Angermann - divadelní hra
1958 Rose Bernd (divadelní záznam) - divadelní hra
1957 Rose Bernd - divadelní hra
1956 Fuhrmann Henschel - divadelní hra
Vor Sonnenuntergang - divadelní hra
1949 Bobří kožich - divadelní hra
1943 Panny z Biskupské hory - divadelní hra
1937 Vládce - divadelní hra
1934 Hanneles Himmelfahrt - divadelní hra
1927 Die Weber - divadelní hra
1926 Faust
1922 Haniččina cesta do nebe - divadelní hra
1921 Ratten, Die - divadelní hra
1919 Rose Bernd - scénář, divadelní hra
1918 Fuhrmann Henschel - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Bahnwärter Thiel (TV film) - kniha
1959 Herbert Engelmann (TV film) - kniha
1952 Königin der Arena - kniha
1925 Aiyoku no kiro - kniha
1923 Chichi yo izuko e - kniha
Jama no senroban - kniha
1922 Fantom - kniha
1913 Atlantis - kniha

TV seriály

1965 Estudio 1 (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace