foto

Alan Simmonds

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 V pavoučí síti (TV film)
1999 In the Blue Ground (TV film)
1985 Striker's Mountain (TV film)

TV seriály

2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Because I Love You (E22)
One of Those Days (E18)
Exposed (E15)
další epizody (7)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Book of Before (S02E12)
The Gift (S02E06)
Heart and Soul (S02E03)
další epizody (5)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Prince Who Wasn't (S01E11)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Matrix (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Oheň a led (S03E05)
1986 Adderly (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace