foto

Ivan Anderson

  • nar. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Atempause (TV film)
Osudové léto na Kypru (TV film)
2016 Mörderische Stille (TV film)
2014 Dopis králi
2011 Dreiviertelmond
2010 Vyznání víry
2006 Brennendes Herz (TV film)

TV seriály

2017 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Sheriff (S06E09)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Paralelní světy (S03E05)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky