foto

Colin Buchanan

  • nar. 1966
    Dundee, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Diverted (TV film)
2001 Secret, The (TV film)
1997 Vraždy prokletých (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
Witness Against Hitler (TV film)
1993 Rudá horečka

TV seriály

2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
2007 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Pod tmavými hvězdami (S11E05)
Projekt Afrodíté (S11E04)
Démoni v nás (S11E03)
2006 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Padlý anděl (S11E02)
Jeskynní žena (S11E01)
Smrt v rodině (S10E05)
další epizody (6)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Prach jsi (S09E04)
Vykopávky (S09E03)
Mrtvé maso (S09E02)
2004 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Na útěku (S08E03)
Cena slávy (S08E02)
Hra na vojáky (S08E01)
2002 Dragon Chronicles, The (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hovory s mrtvým (S07E05)
Ani pro lásku, ani za peníze (S07E04)
Hříchy otců (S07E03)
další epizody (5)
2001 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Pravda a následky (S06E04)
Tajemství mrtvých (S06E03)
Nepříjemné pravdy (S06E02)
další epizody (4)
2000 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nad zákonem (S05E04)
Mrtví cizinci (S05E03)
Lstivý lišák (S05E02)
další epizody (4)
1999 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Britský granátník (S04E04)
Čas odejít (S04E03)
Vzkříšení (S04E02)
další epizody (4)
1998 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Na druhé straně lesa (S03E04)
Věčný zápas (S03E03)
Dětská hra (S03E02)
další epizody (4)
1997 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Poslední slova (S02E04)
Odkvetlá růže (S02E03)
Vražedný instinkt (S02E02)
další epizody (4)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Podzimní příkrov (S01E03)
Pokrok vědy (S01E02)
Společenská žena (S01E01)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)

Dokumentární

2003 Total Cops (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Čas slávy (S10E02)
2004 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Na útěku (S08E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky