foto

Art Blakey

  • nar. 11.10.1919
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 16.10.1990 (71 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1956 Rosen für Bettina

TV seriály

1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

1997 Blue Note - A Story of Modern Jazz (TV film)
1994 Great Day in Harlem, A

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad) - a.z.
1977 Pori Jazz 77 (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1953 Tonight! (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace