foto

Daniel Cohn-Bendit

  • nar. 4.4.1945 (73 let)
    Montauban, Tarn-et-Garonne, Midi-Pyrénées, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Le vent d'est

Herecká filmografie

Filmy

2014 Les Jours venus
1991 C'est la vie
1987 Un amour à Paris
1985 Splitter der Eisbombe, Die (TV film)
1970 Le vent d'est

TV seriály

2016 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Une souris et des hommes (S08E05)

Dokumentární

2018 La Traversée
Sympathisanten - Unser Deutscher Herbst
2016 Amère victoire
2012 Il était une fois... Le mariage de Maria Braun (TV film)
2007 Lass uns'n Wunder sein - auf der Suche nach Rio Reiser
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2002 Ausländer raus - Schlingensiefs Container
1984 Het alternatief
1974 Mai 68
1968 Voices - a.z.

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2012 Precht (TV pořad)
2011 Zemmour & Naulleau (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1998 Sabine Christiansen (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
7 sur 7 (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1991 C'est la vie

Dokumentární

2018 La Traversée

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace