foto

Trine Pallesen

  • nar. 19.6.1969 (48 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Trine Pallesen (nar. 1969) po ukončení studií na Dánské národní škole múzických umění se vydala na bohatou divadelní kariéru. V roce 2002 si zahrála v úspěšném snímku Vlčí dívka (r. Morten Køhlert), dále se objevila např. ve filmu Ztracený poklad templářských rytířů 2 (2007, r. Giacomo Campeotto), nebo v TV seriálech 2900 Happiness (2009) a The Killing III (2012).

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tři slova
2013 Sex, drogy a daně
2008 Grisen
2007 Ztracený poklad templářských rytířů 2
2003 Se dagens lys (TV film)
2002 Vlčí dívka
1997 Et hjørne af paradis
1995 Pakten
1990 Sea Dragon (TV film)
1986 Dívčí kapela

TV seriály

2012 Zločin (TV seriál)
Teil 10 (S03E10)
Teil 9 (S03E09)
Teil 8 (S03E08)
další epizody (10)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace